L'Elemental 2 visita l'exposició Límit obert de la mà del Centre d'Art Tecla Sala

Activitats complementàries

Pràctiques de català tot relacionant llengua i art

El passat 8 de maig els alumnes del curs d'Elemental 2 del CNL van anar a visitar l'exposició Límit obert, de Juan de Andrés, al Centre d'Art Tecla Sala de l'Hospitalet. Aquesta activitat neix d'una nova col·laboració entre els dos centres a fi de relacionar llengua i art. L'objectiu és poder practicar el català fora de la classe tot aprenent i gaudint a través de l'observació de les obres d'art.

Concretament, els alumnes van fer un conjunt d'accions que els van fer haver de fer servir molt la imaginació i la creativitat. En algunes ocasions va caldre moure el cos, interpretar espais buits i relacionar música i so; i, amb tot, es van familiaritzar amb els conceptes de buit, expansió, límit i horitzó, recurrents en l'obra de Juan de Andrés.

A més a més, sortint del Centre d'Art els alumnes van anar al Centre d'Estudis de l'Hospitalet i al TPK Art i pensament contemporani per continuar coneixent espais de la ciutat tot fent servir la llengua. En tot aquest complex de l'antiga fàbrica Tecla Sala, no hi ha marge per avorrir-s'hi.

Vols compartir aquesta notícia?