Espai DIN

Activitats de foment del català


<< Tornar Imprimir

 • Cicle de Cinema Infantil en Català de Castelldefels

  Objectius:

  Participació en l’organització del Cicle de Cinema Infantil en català de Castelldefels per tal de donar continuïtat a l’oferta de pel•lícules infantils en llengua catalana en l’àmbit local.

  Difondre amb tots els mitjans possibles l’oferta d’aquesta activitat lúdica adreçada tant als infants i als joves com a les seves famílies.

  Resum:

  El Servei Local de Català de Castelldefels i la Federació Coordinadora  de les AMPA, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn de la ciutat i amb la col·laboració de Filmax i de l’Ajuntament de Castelldefels, organitzen aquest cicle, dins del qual es programa una pel·lícula mensual en català destinada al públic infantil i juvenil. Les projeccions s’inicien el mes d’octubre i finalitzen el mes de maig. L’entrada per a qualsevol de les projeccions del Cicle té un preu únic de 4 euros.

  Valoració del projecte:

  El Cicle té una molt bona acollida per part dels espectadors (infants i famílies de Castelldefels). Això es deu, fonamentalment, a dos motius. D'una banda, cal destacar la col·laboració i implicació de la Federació Coordinadora de les AMPA i de l'Ajuntament de Castelldefels pel que fa a la difusió. D'altra banda, el preu reduït que ofereix Filmax és un punt fort per atraure espectadors, que poden veure una pel·lícula en català a un preu reduït de 4 euros.

  Escriu el teu comentari
Consorci per a la Normalització Lingüística
Carrer de Muntaner, 221 08036 Barcelona
Tel +34 93 272 31 00 Fax +34 93 487 21 67
Web del CPNL

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter
 • Netvibes