Espai DIN

Activitats de foment del català


<< Tornar Imprimir

 • Actes a l’entorn del Dia Internacional de la Dona

  Objectius:

  Commemorar el Dia Internacional de la Dona.
  Crear un espai de difusió cultural i reflexió on les dones siguin les protagonistes.
  Fer que l’alumnat dels cursos de català participi activament en els actes del CNL.

   

  Resum:

  Cada any, en el marc de la celebració del Dia Internacional de la Dona, el CNL de Sabadell fa un acte que relaciona dona, llengua i cultura i que sempre compta amb la participació dels alumnes dels cursos de català.


  L’any 2012, arran de l’exposició “Dones de teatre”, els alumnes van retre homenatge amb lectures dramatitzades de textos a una dotzena d’actrius i autores, totes elles figures destacades de l’escena catalana. A més a més, es va comptar amb la col•laboració del Grup d’Estudis de Gènere: Traducció, Literatura, Història i Comunicació de la Universitat de Vic i l’Associació Artística Kakaiba.
  Enguany l’activitat girarà al voltant de les dones poetes: hi haurà una exposició, es farà un recital poètic amb autores locals i els alumnes llegiran poemes escrits per dones en altres llengües.
  Amb aquests actes es vol destacar el paper de les dones en el món de la cultura i la llengua, ja sigui com a creadores, transmissores o  receptores.
   

  Valoració del projecte:

  Totes les activitats que s’han fet aquests anys han tingut molt bona acceptació, tant per part dels assistents com dels participants. En tots els casos s’ha intentat que no siguin actes aïllats sinó que estiguin relacionats amb altres projectes del CNL de Sabadell o amb entitats i associacions de la ciutat.

  Enllaços relacionats

  Escriu el teu comentari
Consorci per a la Normalització Lingüística
Carrer de Muntaner, 221 08036 Barcelona
Tel +34 93 272 31 00 Fax +34 93 487 21 67
Web del CPNL

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter
 • Netvibes