Espai DIN

Activitats de foment del català


<< Tornar Imprimir

 • II Concurs Fotoliterari de Sant Jordi "Paraules de Montserrat Roig"

  Objectius:

  L'objectiu d'aquesta activitat és donar a conèixer l'obra de Montserrat Roig a través d'oferir imatge a textos de l'autora.

  Resum:

  El II Concurs fotoliterari Paraules de Montserrat Roig és un homenatge que les delegacions de Sants-Montjuïc i les Corts fan a aquesta escriptora en el 25è aniversari de la seva mort, i l'han convocat les delegacions de Sants-Montjuïc i les Corts del CNL de Barcelona, amb la col·laboració de l'Associació Fotogràfica de Sants (AFOSANTS).

  Les fotografies per participar en el II Concurs fotoliterari Paraules de Montserrat Roig s'havien d'inspirar en fragments de textos escrits per l'escriptora. Aquí es poden trobar alguns textos que poden servir d'inspiració: blog, wikiquote, minimàlia.

  El concurs era obert a tothom que volgués participar-hi. Les fotografies premiades i les finalistes s'imprimiran i s'emmarcaran per fer-ne una exposició a diferents espais del CNL de Barcelona.

  Valoració del projecte:

  La valoració del concurs és  positiva. La participació va ser molt alta ja que s'hi van presentar 87 fotografies. Els participants no eren solament alumnes dels cursos i participants del programa VxL,  sinó que també s'hi van presentar persones d'entitats fotogràfiques. Les 8 fotografies premiades quedaran exposades a l'aula de la Delegació de Sants-Montjuïc.

  Valorem també el fet d'haver comptat amb la col·laboració d'establiments que van cedir obsequis per als guanyadors.

  Escriu el teu comentari
Consorci per a la Normalització Lingüística
Carrer de Muntaner, 221 08036 Barcelona
Tel +34 93 272 31 00 Fax +34 93 487 21 67
Web del CPNL

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter
 • Netvibes