Espai DIN

Activitats de foment del català


<< Tornar Imprimir

 • Taller: Parlar català una decisió estratègica

  Objectius:

  Sensibilitzar els comerciants del Prat que incorporar el català com a eina de comunicació és proporcionar noves estratègies de venda.
  Persones destinatàries:
  Treballadors i treballadores del sector del comerç. (Els destinataris han de poder mantenir una mínima conversa en català)

  Resum:

  Taller de sensibilització de 10 hores de durada.

  A banda dels continguts lingüístics i de sensibilització del taller, es va aprofitar l'oportunitat per explicar als comerciants assistents el programa Català i empresa. Ja estàs al dia?.  Es van repartir els tríptics de la campanya, tant el de l’empresa com el del comerç, explicant-ne el contingut, i finalment es va passar el qüestionari Llenguatest perquè poguessin valorar la situació lingüística del seu establiment. 

  També es va informar els comerciants sobre el programa VxL i del que ells poden fer per col·laborar-hi (com a establiment comercial col·laborador) o per participar-hi (com a voluntaris o aprenents).

  Valoració del projecte:

  Considerem que explicar la campanya Català i empresa. Ja estàs al dia?, en el marc d’aquest taller ha estat molt positiu perquè ens va permetre parlar del Codi de Consum d’una manera distesa i els comerciants estaven molt receptius a allò que els explicàvem.  

  Els vam lliurar el material de la campanya i ho vam fer amb un valor afegit. No només vam donar el material sinó que vam fer una feina de sensibilització per tal que prenguessin consciència de la importància que té l’ús de la llengua catalana en els seus establiments.

  Enllaços relacionats

  Escriu el teu comentari
Consorci per a la Normalització Lingüística
Carrer de Muntaner, 221 08036 Barcelona
Tel +34 93 272 31 00 Fax +34 93 487 21 67
Web del CPNL

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter
 • Netvibes