Espai DIN

Activitats de foment del català


<< Tornar Imprimir

 • Coneguem Vinyoli i Barral i fem-ne pòsters digitals

  Objectius:

  ·         Justificació: Considerem important aprendre llengua a partir de bons models. Per això, hem incorporat activitats per conèixer textos d'aquests escriptors. A més, convé potenciar totes les habilitats comunicatives i el treball en grup.

  ·         Objectius: Fer conèixer la vida i l'obra d'aquests escriptors; aprofundir en el coneixement de la llengua literària; potenciar el treball col·laboratiu; practicar els patrons descriptiu, explicatiu, expressiu i argumentatiu; practicar totes les habilitats comunicatives (expressió i comprensió oral i escrita i interrelació).

  ·         Destinataris: alumnes de nivell E3 i S3.

  Resum:

  El 2014 se celebra l'Any Vinyoli (a tot el país) i l'Any Barral (en l'àmbit de Calafell). A l'Oficina de Català de Calafell es va decidir de promoure el coneixement i l'obra d'aquests dos personatges entre els nostres alumnes de nivell Elemental 3 i Suficiència 3 mitjançant l'elaboració d'uns pòsters digitals.

  ·       Actuacions i metodologia: E3: lectura, comentari i interpretació de 3 poemes de Vinyoli. S3: recollida i síntesi d'informació  sobre la vida i l'obra de Vinyoli i Barral; exposició oral en grups sobre la vida i l'obra (inclou lectura i comentari de textos); elaboració d'un pòster digital amb una síntesi de la informació recollida (http://padlet.com/ltetas/zed9f88ukris; http://padlet.com/ltetas/yij5r48fwn5d)

  Valoració del projecte:

   

  La valoració per part dels professors i dels participants és molt bona, ja que es van assolir tots els objectius.

   

  Escriu el teu comentari
Consorci per a la Normalització Lingüística
Carrer de Muntaner, 221 08036 Barcelona
Tel +34 93 272 31 00 Fax +34 93 487 21 67
Web del CPNL

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter
 • Netvibes