Espai DIN

Activitats de foment del català


Mostrant de 1 a 3 de 3 entrades.

Criteris de cerca

 • Centre: CNL L'Heura
 • Pràctiques lingüístiques en els establiments col·laboradors

  Els establiments col·laboradors són àmbits d’ús per a la pràctica del català. El CNL L’Heura aposta per vincular l’aprenentatge de la llengua a aquests comerços. D’aquesta manera, els aprenents –siguin alumnes o usuaris del VxL– despleguen les seves habilitats orals en situacions comunicatives reals.

  El diàleg entre botiguer i aprenent es fa en el marc d’una pràctica lingüística que definim com una interacció, fora de l’aula, que té per objectiu desenvolupar les competències orals en català dels aprenents i fer-los guanyar confiança en aquest idioma.

  La pràctica lingüística queda rubricada amb el segell de l’establiment en un carnet que facilita l’aprenent. La funció del carnet és deixar palès al comerç que l’acord de col·laboració que va signar es fa efectiu.

  1 Comentari

 • Unitats didàctiques de sensibilització

  L'objectiu de les unitats didàctiques de sensibilització (UDS) és reflexionar sobre les actituds i ideologies lingüístiques dels alumnes del CNL. Els estudis sociolingüístics revelen que una de les variables més importants a l'hora d'usar una llengua és tenir-hi una actitud positiva.

  S'ha dissenyat una UDS per a cada un dels cursos que es fan al CNL L'Heura, des del nivell Inicial fins al nivell de Suficiència. S'ha intentat crear un fil conductor de les UDS en funció del mòdul on s'estiguin treballant. Aquests són els principals objectius:

  1 Comentari

 • Els sabors del món (1a edició)

  La mostra "Els sabors del món" es va celebrar a la plaça del Rellotge, al barri del Fondo (Santa Coloma de Gramenet). S'hi van poder tastar productes i plats de procedència ben diversa que es poden trobar en el barri del Fondo. També hi va haver espai per a productes autòctons elaborats a la ciutat.

  3 Comentaris
Consorci per a la Normalització Lingüística
Carrer de Muntaner, 221 08036 Barcelona
Tel +34 93 272 31 00 Fax +34 93 487 21 67
Web del CPNL

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter
 • Netvibes