A Castellbisbal, el Nou Random Rol compromès amb la llengua catalana

CNL Ca n'Ametller

Voluntariat per la llengua, Oci en català

L'entitat s'adhereix als programes Totjoc i Voluntariat per la llengua

L'Oficina de Català de Castellbisbal, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha adherit una nova entitat local als programes Totjoc i Voluntariat per la llengua (VxL). En aquest cas, es tracta del Nou Random Rol, una entitat que transita entre partides de rol, sessions de jocs de taula, excursions, concursos literaris i, fins i tot, viatges en el temps.

Amb aquesta col·laboració, l'entitat es compromet a difondre els programes entre els seus associats i a fomentar l'ús de la llengua catalana. Així, se suma a les altres 5 entitats castellbisbalenques que ja col·laboren amb l'Oficina de Català de Castellbisbal en el foment de l'ús del català: el Club Ciclista Castellbisbal, Molta Comèdia, l'Associació Cultural Capbreu, l'Elenc teatral de Castellbisbal i El Cassó.

La dinamització lingüística té cada cop més impacte en les entitats i els establiments comercials de Castellbisbal. Així mateix, a tot Catalunya hi ha més de 800 entitats i ens públics que col·laboren amb el VxL i contribueixen activament a estendre l'ús social del català.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?