Sant Jordi al Pont de Suert

CNL de Lleida

CPNL

La Confraria Nova va acollir el tradicional recital de Sant Jordi amb la participació d'escolars i d'adults

Poesia, cançons, música i literatura van protagonitzar la Diada de Sant Jordi en el recital organitzat per l'Ajuntament del Pont de Suert a la Confraria Nova el dia 23 d'abril a les 5 de la tarda. El recital va comptar amb la participació de joves, nens i adults que van triar poemes d'autors coneguts i també van recitar poesies pròpies.

L'acte va incloure també la lectura en diversos idiomes de Vicent Andrés Estellés, escollit en el Dia Mundial de la Poesia. Un alumne del Bàsic 3 va fer una lectura d'un poema de José Martí en català, i un altre va recitar el poema original del Dia Mundial de la Poesia en versió catalana. Alumnes del SCC de l'Alta Ribagorça i de l'Escola de Música del poble, doncs, van intervenir en una jornada festiva amb les tradicionals parades.

Enguany, a més, també es van lliurar els premis del Primer Concurs de Relats per a la Corresponsabilitat, la No-discriminació i la Diversitat de Gènere, organitzat per l'Àrea d'Igualtat, Feminismes i Ciutadania del Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça. En sortir del recital de la Confraria, hi havia parades de llibres i roses, que cadascú va poder visitar per lliure.

Vols compartir aquesta notícia?