Lliurament dels premis del concurs Propera Estació, Mollet!

CNL del Vallès Oriental

CPNL

Ahir, dijous 25 d’abril es van lliurar els tres premis del concurs Propera Estació, Mollet de Sant Jordi

L’estand institucional de Sant Jordi es va convertir en estació, amb diferents parades, com la del Servei de Català, la del Centre d’Estudis Molletans, la del Museu Abelló, la del Projecte Vincles, la de la Biblioteca Can Mulà-Jordi Solé Tura i la del concurs Propera Parada: Mollet, un concurs sobre preguntes de llengua i de coneixement de la ciutat, relacionades amb la celebració dels 170 anys de l'arribada del tren a Mollet del Vallès, dels 75 anys del Mercat Vell i dels 25 anys del Museu Abelló, és a dir, del barri de l’Estació de França.

El concurs tenia preguntes de llengua relacionades amb el ferrocarril, amb el Mercat o amb el Museu, així com preguntes relacionades amb el coneixement del barri o de la ciutat.

D’entre prop de 800 butlletes que van participar en el concurs, tres van ser les guanyadores:

Què vol dir pel maig, llana al mercat? La resposta correcta era la a) Que al maig els pastors enllesteixen  la feina de tondre o d’esquilar les ovelles i d’aquí la llana.

La línia R2 de rodalia permet anar de Moller a… La resposta correcta era la b) Granollers, Sant Celoni i Maçanet de  la Selva.

És Mollet? (foto antiga) La resposta correcta era la c) Sí, és l’antiga estació de França.

Enhorabona Andrea M., José Maria N. i Maria B.!

El premi és gentilesa de Mercat Municipal de Mollet, Museu Abelló, Ajuntament i Centre d’Estudis Molletans.

Vols compartir aquesta notícia?