25 anys fent bategar el català

Centres


Voluntariat per la llengua

Novetats Voluntariat per la llengua

 • CNL Barcelona - Divendres, 21 d'abril de 2017

  El CPNL i La Seca Espai Brossa ofereixen un descompte per anar a veure l'espectacle 'Diumenge'

  Aquest espectacle es representa a la Sala Joan Brossa de La Seca Espai Brossa (carrer dels Flassaders, 40, Barcelona) del 19 d'abril al 21 de maig de 2017, de dimecres a dissabte a les 21 h i diumenges a les 19 h.

  La Seca Espai Brossa ofereix als participants del programa VxL i a l'alum­nat del CPNL un descompte per assistir a l'espectacle Diumenge (preu de l'entrada amb descompte: 14 €) els divendres, dissabtes i diumenges que hi hagi funció.

  Diumenge

  Tres personatges, el Marit, la Muller i l'Amic protagonitzen la petita història d'un matrimoni de la burgesia enriquida que estiueja a la Costa Brava. "Diumenge" és una comèdia amb referents surrealistes com per exemple els de Magritte, quan desplega en la seva obra telons de vellut, ombres i paraules inflamades en les que hi plana l'atmosfera de la Barcelona dels "60". 

  Text Joan Brossa
  Direcció Hermann Bonnín

  Aquest espectacle es representa a la Sala Joan Brossa de La Seca Espai Brossa (carrer dels Flassaders, 40, Barcelona) del 19 d'abril al 21 de maig de 2017, de dimecres a dissabte a les 21 h i diumenges a les 19 h.

  Compra d'entrades

  Des de La Seca Espai Brossa ens recomanen que, per l'aforament limitat de les sales, reserveu les entrades amb antelació al telèfon 93 315 15 96 o al correu electrònic info@laseca.cat

  Cada persona podrà comprar un màxim de dues entrades amb descompte

  Quan feu la reserva, heu de deixar el vostre nom i cognoms, un telèfon de contacte, el nombre d'entrades que voleu (màxim dues per persona), indicar que us acolliu a la promoció del CPNL i, finalment, informar del dia que anireu a veure l'obra. El dia de la representació haureu de passar per taquilla, demanar les entrades reservades al vostre nom, mostrar el carnet de l'alumnat o de VxL i fer el pagament.

  Enllaços relacionats


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes