25 anys fent bategar el català

Centres


Voluntariat per la llengua

Novetats Voluntariat per la llengua

 • CNL Vallès Oriental - Divendres, 21 d'abril de 2017

  El Voluntariat per la llengua arriba a l'escola Pinetons de la Garriga.

  El Voluntariat per la llengua es va estenent per la Garriga no només amb els alumnes, molts dels quals estan formats com a aprenents o voluntaris lingüistics, sinó amb la resta de la població.

  En aquesta ocasió l'Oficina de Català ha portat el Voluntariat per la llengua fins a l'escola, en concret a l'escola Pinetons a fi de difondre el programa entre els pares i mares.

  L'escola Pinetons potencia l'ús del català entre els pares dels alumnes de l'escola. Cada any fa un seguiment d'aquelles persones interessades a fer classes de català per tal de poder-les inscriure als cursos que s'ofereixen d'acord amb el seu nivell de llengua.

  En aquesta ocasió, l'escola pretén que els pares i mares que entenen el català i volen practicar-lo puguin inscriure's al programa del Voluntariat per la llengua. És per això que l'Oficina de Català els ha proporcionat dues bústies per col·locar-les al centre perquè sigui més fàcil informar-se del programa i apuntar-s'hi. Han posat una bústia a la banda de l'edifici on hi ha Educació Infantil i una altra a la banda d'Educació Primària, d'aquesta manera els pares i mares podran deixar les seves dades a la bústia i l'OC s'encarregarà de buscar-los la parella lingüística adequada als horaris i nivells de llengua.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes