25 anys fent bategar el català

Centres


Voluntariat per la llengua

Novetats Voluntariat per la llengua

 • CNL Barcelona - Dimarts, 14 de novembre de 2017

  El CNL de Barcelona presenta l’opuscle 'Dades sociolingüístiques de Barcelona 2010-2015'

  L'obra té com a objectiu oferir dades quantitatives i qualitatives sobre la realitat lingüística a Barcelona i sobre l'activitat del Centre per fer-les accessibles tant al públic general com a l'especialitzat.

  El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Barcelona ha publicat l'opuscle Dades sociolingüístiques de Barcelona 2010-2015. Transformació sociològica de la ciutat. Accions de promoció de la llengua catalana. El contingut de la publicació el va elaborar Mercè Solé i el va coordinar Jordi Manent.

  L'obra pretén donar a conèixer i analitzar breument les dades estadístiques relacionades amb la llengua catalana entre els anys 2010 i 2015, per tal que puguin ser consultables per a persones especialitzades o interessades en l'àmbit de la sociolingüística. Així, la publicació pot ser d'interès també per a estudiosos de la llengua, periodistes o ciutadans que desitgin conèixer la salut del català a Barcelona.

  L'opuscle es divideix en cinc apartats: "Com és la població de Barcelona", "Coneixements lingüístics", "Usos lingüístics", "L'activitat del CNL de Barcelona en el període 2010-2015" i "Conclusions i línies de futur".

  Dades sociolingüístiques de Barcelona 2010 - 2015


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes