25 anys fent bategar el català

Centres


Voluntariat per la llengua

Novetats Voluntariat per la llengua

 • CNL Vallès Occidental 3 - Dimarts, 14 de novembre de 2017

  Inici del Voluntariat per la llengua a Ripollet

  El dijous 2 de novembre a les 19 h va tenir lloc a la Biblioteca de Ripollet la presentació del Voluntariat per la llengua i la formació de les parelles lingüístiques de la tardor.

  Oriol Mor, regidor de cultura, va donar el tret de sortida a l'acte i va valorar la tasca tant de les persones voluntàries com de les persones aprenentes en la tasca d'impulsar l'ús del català a la societat. Tot seguit, la directora de la biblioteca, Elisabet Vázquez, va presentar el projecte Som cultura, som llengua, que té com a objectiu impulsar la llengua i la cultura catalanes i que ha estat organitzat conjuntament per l'Ajuntament de Ripollet, la Biblioteca Municipal i l'Oficina de Català.

            

  En acabat, Montserrat Trilles, responsable de l'Oficina de Català, i Lídia Ponsatí, dinamitzadora del programa, van explicar què és el Voluntariat per la llengua i com funciona i van passar a formar les parelles lingüístiques. De moment, un total d'11 parelles que es van conèixer i que començaran a trobar-se 1 hora a la setmana per parlar en català, on vulguin i quan vulguin.

  Les persones interessades a participar en el Voluntariat per la llengua, ja sigui com a voluntàries o com a aprenentes, poden fer-ho des d'aquí o bé anar a l'Oficina de Català (Centre Cultural, 1a planta).


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes