25 anys fent bategar el català

Centres


Voluntariat per la llengua

Novetats Voluntariat per la llengua

 • CNL Ca n'Ametller - Dijous, 11 de gener de 2018

  Alumnes del curs Bàsic 2 d'Esparreguera fan pràctiques de llengua en una botiga de llaminadures

  Els alumnes del curs Bàsic 2 han fet les pràctiques d'anar a comprar  a la botiga Xupeta, comerç del centre d'Esparreguera adherit al Voluntariat per la llengua

  El Servei Local de Català d'Esparreguera, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha organitzat el dimecres 10 de gener una activitat de pràctiques de llengua a la botiga Xupeta de llaminadures, del carrer Gran, 51, d'Esparreguera, amb l'objectiu de recrear una situació real de comprar en català.

  Xupeta està adherida al Voluntariat per la llengua i manté el compromís d'ajudar a parlar en català aquelles persones que fan aquesta opció i tria lingüístiques. Els alumnes del curs Bàsic 2 han pogut practicar amb Josep Maria Sagrera, propietari de la botiga, una conversa real de comprar en català, amb les seves estructures i amb tot el vocabulari de les llaminadures, la fruita seca, els aperitius i les begudes.

  A Esparreguera actualment són 100 els comerços adherits al Voluntariat per la llengua, una xifra molt alta que s'ha anat actualitzant des del 2006, i que permet que cada any desenes de nous parlants del català puguin practicar-lo mentre compren.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes