25 anys fent bategar el català

Centres


Voluntariat per la llengua

Novetats Voluntariat per la llengua

 • CNL Àrea de Reus - Divendres, 12 de gener de 2018

  Voluntaris i aprenents de Reus participen en el joc de les parelles lingüístiques i comparteixen l'experiència del VxL

  Es va fer durant una sessió de valoració de la seva participació en el programa.

  El passat dimecres 10 de gener, les parelles lingüístiques que havien començat a Reus a l'octubre es van trobar al CNL per fer una sessió de valoració de la seva participació en el programa. A més, les parelles lingüístiques van participar en un joc que consistia a respondre una sèria de preguntes per comprovar fins a quin punt havien parlat i obtingut informació de la persona amb qui havien compartit 10 hores de conversa en català. 

  Aquesta trobada final amb voluntaris i aprenents un cop finalitzades les 10 setmanes que dura el programa va permetre fer el seguiment de les parelles de manera distesa i compartir valoracions, experiències, suggeriments... a més de ser un moment per cohesionar-se i per divertir-se una estona jugant.

  La propera edició començarà amb l'acte de presentació de parelles que es farà al Mas Pintat de Reus el dia 2 de febrer a les 19 h. Les noves parelles es coneixeran i hi descobriran les novetats i les activitats que el VxL els oferirà durant el proper trimestre.

  Tots els qui vulguin participar en aquesta nova edició poden fer-ho inscrivint-se a www.vxl.cat/participa-hi, al CNL de l'Àrea de Reus (Mas Vilanova, c. de l'Àliga de Reus, 1), al 977 12 88 61 o a vxl.reus@cpnl.cat.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes