25 anys fent bategar el català

Centres


Voluntariat per la llengua

Novetats Voluntariat per la llengua

 • CNL Girona - Dilluns, 11 de febrer de 2019

  Visita al Parlament de Catalunya amb el Voluntariat per la llengua del Baix Empordà

  El divendres 8 de febrer, voluntaris i aprenents de la Bisbal d'Empordà, Palafrugell, Palamós, Platja d'Aro, St. Feliu de Guíxols, Torroella de Montgrí i Verges van visitar diferents espais del Palau del Parlament.

  La proposta de visitar un dels centres de la vida política de Catalunya va tenir molt bona acollida entre les parelles lingüístiques del Baix Empordà i 40 persones (la xifra màxima exigida pel Parlament) s'hi varen inscriure de seguida. De camí a Barcelona, l'autocar va anar recollint els voluntaris i aprenents de cada municipi, amb tres parades, una a la Bisbal, una altra a Palamós i una tercera a Platja d'Aro.

  Una vegada superats els controls per accedir al Palau del Parlament, les parelles lingüístiques varen recórrer diferents sales i estances, on el grup va poder gaudir de la bellesa de l'arquitectura de l'edifici i de les interessants explicacions històriques del guia. Finalment, la visita, que es va allargar durant una hora, va acabar a l'hemicicle, espai fonamental de la política catalana on, per destacar algunes de les funcions del Parlament, s'aproven les lleis i els pressupostos i s'elegeix el president de la Generalitat de Catalunya.

  El cost de la sortida ha estat assumit íntegrament pel Consorci per a la Normalització Lingüística i s'emmarca en les activitats de coneixement de Catalunya que s'organitzen des de les oficines i serveis de català del Baix Empordà. 


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes