25 anys fent bategar el català

Centres


Voluntariat per la llengua

Novetats Voluntariat per la llengua

 • CNL Vallès Oriental - Dimarts, 25 de juny de 2019

  Una nova adhesió al Voluntariat per la llengua entre els comerços de Montornès: rostisseria "Tens gana...?"

  Les adhesions al Voluntariat per la llengua segueixen a Montornès:  la rostisseria "Tens gana...?" és un comerç que s'adhereix per primer cop a la xarxa d'establiments col·laboradors.

  La rostisseria "Tens gana...?" situada al carrer Major, 37, en ple centre de Montornès, és un nou comerç adherit. Les tècniques de català, a poc a poc, anem visitant comerços i continuem fent noves adhesions o renovacions d'anys anteriors. Durant la primera setmana de juny vam fer algunes visites que van donar els seus fuits, l'adhesió de la rostisseria "Tens gana...?" n'és un. Les parelles lingüístiques i els alumnes de català ja tenen un nou comerç amic!

  Els establiments que s'adhereixen al Voluntariat per la llengua es comprometen a facilitar, sempre que sigui possible, que els clients que estan aprenent català  podran practicar la llengua, encara que tinguin dificultats per fer-ho. Per tal que els  participants en el Voluntariat per la llengua reconeguin a quins comerços  poden entrar i  practicar el català, els establiments col·laboradors tenen un adhesiu a l'entrada que els identifica i també reben un diploma nominal que diu: 'Establiment adherit al programa Voluntariat per la llengua', que poden col·locar en qualsevol lloc del seu comerç. 

  "Tens gana...?" és un nou establiment que ens ajuda a ampliar la xarxa i a promoure l'ús del català.

  Enllaços relacionats


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter