25 anys fent bategar el català

Centres


Voluntariat per la llengua

Novetats Voluntariat per la llengua

 • CNL Terres de l'Ebre - Dijous, 20 de juny de 2019

  Cloenda del Voluntariat per la llengua d'Alcanar

  Dins de les activitats del programa Voluntariat per la llengua (VxL), el dia 20 de juny va tenir lloc l'acte de cloenda dela curs al Casal Cívic d'Alcanar i la celebració de Sant Joan.

  Les persones voluntàries van oferir un esmorzar català a les persones aprenentes amb escalivada, abadejo, coca de Sant Joan, etc. I les persones aprenentes van obsequiar els voluntaris amb un diploma a cada un amb una foto, tots els noms de les persones participants al programa Voluntariat per la llengua durant el curs i un text d'agraïment.

  En total, durant tot el curs hi han participat unes cinquanta persones.

  La propera edició del VxL a Alcanar començarà al setembre, amb l'inici del curs escolar.

  Cal dir que, a més d'un espai de conversa i lectura en català, el Voluntariat per la llengua ha creat un nucli intercultural de cohesió social i coneixement de l'entorn sociocultural a la població.

  Volem agrair especialment la tasca cívica i social que ofereix el Casal Cívic d'Alcanar, fent d'un programa d'aprenentatge del català un programa transversal de cohesió i integració social.

  Des del Casal i el Voluntariat per la llengua d'Alcanar s'ha vetllat en tot moment per la difusió i organització del programa, ja que, sense la seua inestimable col·laboració, el programa no hagués tingut l'acceptació que ha tingut.

  Enllaços relacionats


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter