25 anys fent bategar el català

Centres


Voluntariat per la llengua

Novetats Voluntariat per la llengua

 • CNL Vallès Oriental - Dimecres, 26 de juny de 2019

  5 establiments de Granollers s’adhereixen al Voluntariat per la llengua

  El Racó (forn i pastisseria), Xokate (xocolates, cafès i herboristeria), El Món (roba i material esportiu), Tres Torres (forn, pastisseria i servei d'àpats) i La botiga del Club (roba d'esport aquàtica)  s'uneixen de nou al Voluntariat per la llengua i renoven l'adhesió. 

  Els establiments col·laboradors són més de 3.000 comerços, bars, restaurants, etc. on, a més de parlar en català, ajuden a practicar-lo. Alguns d'aquests establiments ofereixen descomptes amb el carnet de VxL; es poden consultar a l'apartat del carnet del VxL: https://www.vxl.cat/carnet

  Els establiments que s'adhereixen al  Voluntariat per la llengua es comprometen a facilitar,  sempre que sigui possible, que els clients que estan aprenent català  podran practicar la llengua,  encara que tinguin dificultats per fer-ho.  Per tal que els  participants en el Voluntariat per la llengua reconeguin a quins comerços  poden entrar i  practicar al llengua catalana,  els establiments col·laboradors  tenen un adhesiu a l'entrada que els identifica. Com a novetat, tots els establiments adherits, a part de l'adhesiu i tríptics d'informació, reben un diploma nominal que diu: 'Establiment adherit al programa Voluntariat per la llengua'.

  Les noves adhesions al Voluntariat per la llengua de Granollers són:

  El Racó (forn i pastisseria)

  Xokate (xocolates, cafès i herboristeria)

  El Món (roba i material esportiu)

  Tres Torres (forn, pastisseria i servei d'àpats)

  La Botiga del Club (roba d'esport aquàtica)

  Enllaços relacionats


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter