25 anys fent bategar el català

Centres


Voluntariat per la llengua

Novetats Voluntariat per la llengua

 • CNL Ca n'Ametller - Diumenge, 30 de juny de 2019

  Alumnes i voluntaris a l'emissora municipal de Sant Andreu de la Barca

  Dos alumnes del curs Intermedi i també participants en el Voluntariat per la llengua han valorat el curs i el programa de parelles lingüístiques al Via Directa de Ràdio Sant Andreu

  El Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca, del Consorci per a la Normalització Lingüística, que col·labora setmanalment al magazín Via Directa de Ràdio Sant Andreu, ha comptat aquesta setmana amb la participació al programa de Glòria Balagueró i Pedro Jiménez.   

  Glòria Balagueró és alumna del curs Intermedi 3 i s'hi ha inscrit perquè li calia fer un reciclatge d'allò que ja havia après fa temps. També participa com a voluntària d'una parella lingüística en el programa Voluntariat per la llengua. La seva aprenenta està fent un curs superior, el de Suficiència, i li cal reforçar l'expressió oral perquè és d'origen colombià.

  Pedro Jiménez és també alumne de l'Intermedi 3 i és aprenent del Voluntariat per la llengua amb un company de classe que li fa de voluntari lingüístic. Parla català després que un cop jubilat es va proposar de començar a estudiar-lo i ha anat fent diferents cursos d'expressió oral fins al curs actual d'expressió escrita. 

  Els dos companys de classe han donat la seva opinió sobre el procés d'aprenentatge que estan fent, han valorat el curs, la seva participació en el programa del Voluntariat per la llengua i la cloenda amb la Trobada Gastronòmica Intercultural.

  Enllaç al programa de ràdio: http://www.radiosantandreu.com/alumnes-dels-cursos-servei-.../


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter