25 anys fent bategar el català

Centres


Voluntariat per la llengua

Novetats Voluntariat per la llengua

 • CNL Ca n'Ametller - Diumenge, 30 de juny de 2019

  Voluntariat per la llengua: també a la feina!

  La Fundació Ana Ribot, de Pallejà, dedicada a la millora de la qualitat de vida de les persones grans, s'incorpora al Voluntariat per la llengua i promou les parelles lingüístiques

  El dijous 13 de juny, la Fundació Ana Ribot, amb seu a Pallejà i àmbit d'acció comarcal, s'ha incorporat al programa Voluntariat per la llengua com a entitat col·laboradora i empresa d'atenció a les persones grans.

  El Centre de Normalització Lingüística de Ca n'Ametller, del Consorci per a la Normalització Lingüística, i l'Oficina de Català de Pallejà, celebren aquesta incorporació perquè és la primera d'aquestes característiques dintre del seu àmbit d'actuació.

  A més, dues companyes de feina de la Fundació Ana Ribot, la Núria i l'Aroa, han format una parella lingüística amb la voluntat d'incorporar el català tant en el seu dia a dia laboral com en el seu ús al carrer.

  La Fundació Ana Ribot té com a missió millorar la qualitat de vida de la persona gran amb algun tipus de dependència (física, psíquica i social) i oferir suport social i psicològic als familiars i cuidadors. 


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter