25 anys fent bategar el català

Centres


Voluntariat per la llengua

Novetats Voluntariat per la llengua

 • CNL Cornellà de Llobregat - Dimecres, 6 de novembre de 2019

  La dinamitzadora del Voluntariat per la Llengua, Helena Pibernat, convidada de l’”Espai de català”.

  Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.

  El tercer Espai de català de la temporada s'ha centrat en el voluntariat per la llengua, un dels programes més consolidats del CNL de Cornellà.

  Com explica l'Helena, el Voluntariat per la Llengua va néixer a Cornellà el 2002, i 17 anys més tard està més viu que mai amb unes 300 parelles lingüístiques anuals i una seixantena d'establiments col·laboradors que garanteixen una atenció en català a alumnat, aprenents i voluntaris, i a tothom que s'hi adreci en la nostra llengua.

  El Concurs de Còmic "Ciutat de Cornellà", que ja té guanyadors, va ser un altre dels temes del programa. Un any més, el CNL de Cornellà hi participa per fomentar l'ús de la llengua en aquest món amb el premi a la millor història en català, que enguany s'ha endut un cornellerenc.

  Finalment, es va fer un repàs breu del contingut que es pot trobar a la nova àrea de descàrrega de la web de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística adreçada, sobretot, a mitjans de comunicació, i empreses i comerços, però oberta a tothom.

  Tota aquesta informació la podreu sentir ampliada al podcast que ha penjat Ràdio Cornellà.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter