25 anys fent bategar el català

Centres


Voluntariat per la llengua

Novetats Voluntariat per la llengua

 • CNL Vallès Occidental 3 - Dijous, 7 de novembre de 2019

  Castanyes, panellets i parelles lingüístiques, bona combinació de tardor!

  El passat 29 d'octubre va tenir lloc la presentació del Voluntariat per la llengua al Centre Cultural de Ripollet. per començar, es van presentar 16 parelles lingüístiques.

  La presentació del Voluntariat per la llengua de Ripollet va coincidir amb la setmana de la Castanyada. És per això que estava previst presentar les parelles lingüístiques i acabar l'acte amb un joc lingüístic d'aproximació a la Castanyada i a la tardor.

  En primer lloc, Montse Trilles, directora del Centre de Normalització Lingüística, va presentar l'acte i va donar pas a Oriol Mur, regidor de Cultura -entre d'altres regidories-, que va agrair a les persones voluntàries i aprenentes la gran tasca de promoure l'ús oral del català a Ripollet.

                  

  Tot seguit, es va fer la presentació de les parelles lingüístiques, que de moment en són 16. Totes es començaran a trobar 1 hora a la setmana per xerrar distesament en català. Cada parella té una durada de 10 hores, i les persones que hi participen (tant voluntàries com aprenentes) han de ser majors d'edat.

   

  Un cop fetes les parelles, es van formar 5 grups amb tots els assistents i es va plantejar un joc lingüístic relacionat amb la tardor i la Castanyada. S'havien de resoldre 4 proves: resolució de frases fetes i refranys, endevinalles de poemes i construcció de la figura de la castanyera.

  Per a més informació sobre el Voluntariat per la llengua o per inscriure-s'hi, es pot fer clic aquí o bé anar a l'Oficina de Català (Centre Cultural, 1a planta). També es pot enviar un Whatsapp al 637388189.
   

  Enllaços relacionats


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter