25 anys fent bategar el català

Centres


Voluntariat per la llengua

Novetats Voluntariat per la llengua

 • CNL Vallès Oriental - Dijous, 7 de novembre de 2019

  Nova edició del Voluntariat per la Llengua a Canovelles

  Arrenca una nova edició del programa Voluntariat per la Llengua a Canovelles, amb la formació de sis parelles lingüístiques. Els participants, d'orígens diversos com ara Perú, Veneçuela, Madrid, Camerun i Castella, es comprometen a dedicar 10 hores, una hora per setmana, a conversar en català amb la persona assignada.

  L'objectiu general del programa és facilitar a les persones que tenen coneixements bàsics de català la pràctica d'aquesta llengua en contextos reals de forma relaxada, per tal que es decideixin a parlar-la. També serveix perquè les persones catalanoparlants s'adonin que hi ha molts nouvinguts que aprenen català i que no cal canviar de llengua per acollir-los millor.

  Els participants han rebut instruccions sobre el funcionament del programa i material de suport que poden utilitzar durant les trobades setmanals per facilitar la conversa en català, a més del carnet que els identifica com a participants i amb el qual poden gaudir d'una sèrie d'avantatges en esdeveniments culturals, esportius... com ara d'un 2x1 als espectacles de la programació del Teatre Auditori Can Palots o d'un 5% de descompte en la compra de llibres per encàrrec a la llibreria papereria PaperIdea.

  Si us animeu a participar en el programa com a voluntari o aprenent, encara ho podeu fer trucant al telèfon de l'Oficina de català de Canovelles, 93 861 89 82, enviant un correu a canovelles@cpnl.cat o clicant al següent enllaç: https://www.vxl.cat/

  Enllaços relacionats


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter