Xerrada a l’Ateneu del Clot

De la competència a l'ús

Va ser la primera d’un cicle que es farà durant el trimestre

Dijous passat va començar el cicle de xerrades que es duran a terme durant aquest trimestre de la mà de l'alumna Sandra Barrachina. La Sandra és estudiant del curs Suficiència 3 de la delegació i s'ha ofert com a voluntària per ajudar altres persones amb un nivell inferior al seu a començar a parlar de manera espontània i sense formalitats.

El primer dia hi van assistir tres persones amb nivells força diferents: un alumne d'intermedi I, també de la delegació, una alumna d'un bàsic 1 i una alumna d'un centre de formació d'adults on també estudia català. Tots ells van comentar que no tenen amb qui practicar la llengua i tenen moltes ganes de fer-ho, i per això agraïen tant aquesta oportunitat.

Des del Voluntariat per la llengua se'ls va oferir la possibilitat d'adscriure's al programa per poder aprofitar tots els avantatges que suposa i també per poder-los considerar un grup estable de xerrada.

Tots quatre van passar una hora molt a gust xerrant sense vergonya i van acabar amb moltes ganes de repetir l'experiència.

Vols compartir aquesta notícia?