Cloenda del projecte “Jo parlo a la penya” 2023-2024

Activitats complementàries

Dimarts 16 d'abril va tenir lloc la darrera sessió del projecte "Jo parlo a la penya"

L'any 2023 el CNL de l'Hospitalet va signar un acord d'adhesió amb la Penya Barcelonista Collblanc-Torrassa, que es va comprometre a acollir alumnes del CNL perquè anessin a veure partits del Barça, que retransmetrien en català, i a oferir-los un entorn en què poguessin practicar la llengua fent tertúlia amb socis de la penya.

Durant el curs 2023-2024 s'han celebrat 6 sessions de les tertúlies i hi han passat un total de 20 alumnes i participants al programa VxL. La mitjana d'assistència ha estat d'uns 6 alumnes per sessió. La majoria de participants ha repetit a més d'una tertúlia. El projecte va adreçat a alumnes a partir d'un Bàsic 3, i a voluntaris i aprenents lingüístics.

La valoració del projecte és molt positiva. Es tracta d'una actuació alineada amb els objectius estratègics del CPNL. Ha promogut la vinculació d'alumnes al teixit associatiu de la ciutat, afavorint la seva participació en un entorn natural d'ús de la llengua catalana, ideal per potenciar les seves habilitats comunicatives. Es preveu repetir el projecte durant la temporada 2024-2025.

Vols compartir aquesta notícia?