El CNL del Maresme celebra Sant Jordi

CPNL

Les oficines de tota la comarca participen en diversos actes de la diada

Arreu de la comarca es va celebrar la diada de Sant Jordi amb activitats especials i sortides amb els alumnes. A Mataró, el CNL del Maresme va participar en la Fira del Llibre (instal·lada durant tres dies a la plaça Santa Anna) per oferir informació relacionada amb els cursos de català i el Voluntariat per la Llengua. No va ser l'única parada del CNL del Maresme, ja que a Premià de Dalt, l'Oficina de Català també va muntar-hi una parada informativa.

A Mataró, Premià de Mar, Calella i Tordera, els alumnes van sortir a visitar les parades de roses i llibres de les poblacions respectives. També cal destacar la participació dels alumnes de l'OC de Premià de Mar en el programa especial de Sant Jordi que fa Premià Mèdia des del carrer i la visita guiada a càrrec de diversos regidors que alguns grups de Mataró van poder fer a l'ajuntament de la ciutat.

A més de les sortides, es van preparar activitats especials a l'aula relacionades amb la diada, com ara exercicis relacionats amb la llegenda de Sant Jordi, tertúlies literàries i fins i tot un taller de microrelats.

Vols compartir aquesta notícia?