Ruta de les bruixes a Reus

Activitats complementàries

Cartell de l'activitat

RUTA DE LES BRUIXES A REUS

El maig de 1548 Reus va patir l'episodi de caça de bruixes més conegut de la seva història. Un home coix, alt i que tenia el do de reconèixer qui era i qui no era bruixa es va endinsar pels portals de la muralla medieval: el seu objectiu era caça el màxim nombre possible.

Endinsa't en aquesta ruta teatralitzada on seguim les passes de Joan Malet, un reconegut caçador de bruixes que va concórrer a moltes viles de Catalunya cridat per les elits nervioses quan el seu poble se'ls girava en contra de si. Vine a descobrir una història de misogínia, de violència feudal contra les dones de Reus mentre t'expliquem com eren les condicions de vida d'aquella ciutat durant l'edat medieval. Descobrirem indrets abandonats com l'antic cementiri, una antiga església o bé el castell de la vila de Reus.

Destinataris: Alumnes i voluntaris.

Data i hora: Dijous 30 de maig a les 19.15 h.

Lloc: Reus

XALEM! 2024

Xalar significa divertir-se. Això és el que faràs als cursos del Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus: aprendre català i xalar!

Com a complement als cursos de català, tornem a organitzar un programa d'activitats per fomentar l'ús del català fora de l'aula.

Et recomanem que t'inscriguis almenys a una d'aquestes activitats per complementar el teu aprenentatge. Ben segur que xalaràs!

Reus
Reus

A les 19.15 h.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquest acte?