Encarna i Mercedes, una nova parella lingüística a Montornès

CNL del Vallès Oriental

Voluntariat per la llengua

Aquesta nova parella ha començat les trobades fent una passejada pel poble

Encana i Mercedes, nova parella del VxL

L’Encarna és una voluntària experta, fa anys que participa en el programa i és una de les voluntàries lingüístiques més actives de Montornès i col·labora en moltes activitats; la Mercedes hi participa per primer cop, com a reforç dels cursos de català que ha fet en línia.

De seguida que es van conèixer ja van connectar. La Mercedes és argentina amb arrels maternes catalanes i té moltes ganes d’aprendre català per integrar-se i també per ajudar els seus fills petits que ja comencen l’escola; l’Encarna, com antiga llevadora, és una dona experta en criança i a qui li agrada molt la canalla, per això és segur que trobaran molts temes de conversa en comú. En la seva primera trobada van fer una passejada pel poble, pel carrer Major i els edificis més emblemàtics.

Faran les seves sessions en el punt de trobada del Voluntariat per la llengua del Casal de Cultura i també sortiran a passejar, si s’escau, o al parc amb els fills de la Mercedes, perquè ja arriba el bon temps. Esperem que l’Encarna i la Mercedes tinguin llargues i productives converses.

Vols compartir aquesta notícia?