El CNL El Prat de Llobregat organitza una passejada per la Colònia Güell

Cursos de català, Voluntariat per la llengua, Activitats complementàries

El grup va visitar els espais més emblemàtics de la Colònia

Un grup d'unes 30 persones, format per membres del VxL i alumnes dels cursos de català, va participar en una interessant visita guiada a la Colònia Güell.

"Practicar el català en un entorn diferent de l'acadèmic" o "posar en pràctica els coneixements apresos a les aules" és una activitat molt gratificant. Aquests eren els comentaris de les persones que van participar en la passejada a la Colònia Güell. El grup participant ha valorat positivament el fet de canviar d'entorn com les tertúlies o l'aula per un altre de real perquè també és un espai d'aprenentatge, alhora que descobreixen indrets emblemàtics del Baix Llobregat.

Mentre passejàvem pels carrers del poble, el guia ens en va explicar la història: com va néixer, qui era Eusebi Güell i quina relació tenia amb Antoni Gaudí i altres arquitectes modernistes, com va ser que va decidir traslladar la seva fàbrica des de Barcelona fins allà, com es vivia i es treballava en aquesta i en altres colònies industrials de Catalunya.

La visita va començar una mica passada per aigua però, per sort, de seguida la pluja va donar pas a una tarda esplèndida que ens va permetre gaudir moltíssim de la Colònia Güell i tornar cap al Prat amb la satisfacció d'haver fet una activitat cultural i lúdica molt reeixida.

Vols compartir aquesta notícia?