Matar el llop, una exposició sobre Àngel Guimerà al Casal de Cultura de Montornès

Cursos de català, Activitats complementàries, Difusió > Exposicions

Poster exposició Matar el llop

La Sala Mogent del Casal de Cultura de Montornès, que en aquests moments funciona com espai de trobada de les parelles lingüístiques del municipi, acollirà el pròxim mes de novembre l’exposició" Matar el llop", amb motiu del centenari de la mort del gran dramaturg Àngel Guimerà.

Es traca d’una exposició de petit format amb 6 plafons que mostren les diverses facetes de l'obra guimeriana. Una mostra senzilla que ens ajuda a descobrir qui era i què escrivia l'autor de la famosa història de Mar i cel. Una cita imprescindible per a tots els amants del teatre de Montornès.

L’exposició formarà part de les activitats del programa de les festes de Sant Sadurní, patró de la localitat, i es podrà veure de l'11 al 26 de novembre a la Sala Mogent i dins l’horari d’obertura del Casal de Cultura. Es preveu que, a més, es facin algunes activitats paral·leles amb entitats com la Remençada o Palau Dalmanla, entre d’altres, que són entitats culturals que duen a terme activitats teatrals a Montornès, amb la intenció que els alumnes coneguin Guimerà i alhora les entitats.

Av. del Riu Mogent, 2 (Casal de Cultura)
Montornès del Vallès

Enllaços relacionats

Vols compartir aquest acte?