Joc de llengua Endevina-la a Arbúcies

De la competència a l'ús > Pràctiques lingüístiques

L'Oficina de Català d'Arbúcies organitza, conjuntament amb l'Associació de Comerç Arbúcies i el consistori arbucienc, la 1a edició de l'Endevina-la, un joc de llengua i enginy que consisteix a desxifrar els jeroglífics penjats a l'aparador dels comerços del poble. L'objectiu del joc és promoure el coneixement de la llengua i fomentar l'ús del català al comerç.

El concurs està obert a tothom i hi ha dues categories: majors de 18 anys i menors de 18 anys. Per tant, hi pot participar tota la família.

Del 2 de novembre al 8 de desembre de 2024, 39 comerços de l'Associació Comerç Arbúcies del poble mostraran un cartell amb un jeroglífic. Les persones que vulguin participar al concurs hauran d'emplenar una butlleta amb la solució de l'enigma (escrita correctament en català). Només caldrà omplir tots els camps i dipositar el formulari a la bústia que hi haurà a cada establiment. El dia 16 de desembre, entre les butlletes respostes correctament se sortejaran diversos premis. Els obsequis són gentilesa de l'Associació de Comerç Arbúcies i l'Ajuntament d'Arbúcies.

Trobareu tota la informació aquí.

Arbúcies

Vols compartir aquest acte?