Assajos fabians. Sèrie Q

Novetat!

Fabricant:

GDM Games
Categoria:
Jocs de taula
Gènere:
Joc de cartes
Nombre de jugadors:
1 - 8
Durada:
60 min
Data de publicació:
03/06/2024

El punt de partida és una carta inicial que explica el cas a resoldre. A partir d'aquest moment, i seguint unes senzilles regles de joc, els jugadors han de desgranar les pistes, exposar teories i deduir per poder resoldre el misteri i desemmascarar l'assassí.

John Marlowe, advocat i investigador, ha mort en misterioses circumstàncies. Era un prestigiós membre de la Societat Fabiana, creada per lluitar contra la desigualtat i prevenir una possible revolució.
La seva vídua, Anne Marlowe, ha contactat amb l'esperit del seu marit durant una sessió amb la famosíssima mèdium Madame Blavatsky i afirma saber qui és l'assassí del seu marit. Els responsables de Scotland Yard, per part seva, prefereixen inspeccionar l'escenari del crim i interrogar les persones que tenen relació amb el cas.
Mentrestant, s'agreugen els problemes amb les colònies i el moviment obrer es radicalitza. Els empresaris s'oposen amb gran vehemència a la idea de compartir els seus beneficis, argumentant que els perjudicaria tant a ells com als terratinents i la societat britànica en general.

Puntuació:
+ 8 anys

Altres jocs recomanats

Vols compartir aquest joc?