Dia Mundial de la Poesia a la Garriga

CNL del Vallès Oriental

Els alumnes de català van celebrar el Dia Mundial de la Poesia divendres, 20 de març a les 19.30 h, a can Raspall, juntament amb Òmnium Cultural.

Divendres, avançant-nos un dia, es va commemorar el Dia Mundial de la Poesia en un acte molt especial on alguns alumnes de català de la Garriga llegiren un poema en la seva llengua materna i tot seguit un altre en català.

Els alumnes, després d'uns dies d'assaig per treballar millor els poemes, van poder veure l'emoció que transmeteren al públic a l'hora de recitar poemes en la seva llengua: l'àrab, el guaraní, l'aragonès, el polonès, el castellà, l'alemany i el gallec. A més, després s'atreviren a llegir un poema en català en honor a alguna de les poetesses que porten nom els carrers de al Garriga, com són Guida Alzina, Joana Raspall i Núria Albó.

Fou un acte que deixà molt bon gust de boca als assistents tant per l'espai, la casa modernista can Raspall, com per l'èmfasi que hi posaren els alumnes en el moment de les lectures. Una manera més, d'engrescar-nos a llegir poesia i viure-la.

Vols compartir aquesta notícia?