La Mona Solidària de la pastisseria La Palma

CNL de Barcelona

Activitats complementàries

Enguany els alumnes de la delegació de Sant Martí del CNL de Barcelona tornen a participar en l'activitat organitzada per pastisseria La Palma, del barri del Clot.

És el dotzè any que aquest negoci familiar organitza la Mona Solidària amb l'objectiu de recollir ajudes per a les persones més necessitades del barri.

A canvi d'una petita aportació monetària els nostres alumnes poden fer una mona de Pasqua amb les seves mans. La pastisseria posa a disposició dels participants els ingredients necessaris perquè cadascú pugui expressar la seva creativitat. I és així com a canvi d'un gest solidari cadascú pot tastar la xocolata artesana d'aquesta pastisseria.

Dimecres el primer grup de la delegació de Sant Martí va fer la seva aportació i es va començar a preparar per a l'arribada de Setmana Santa. Més grups de la delegació als quals el ha agradat la proposta, visitaran la pastissera La Palma les pròximes setmanes.

Tots els diners que es recullin amb la Mona Solidària es destinaran al Banc d'Aliments que s'ocuparà de repartir aliments a qui més ho necessiti al barri de Clot.

Vols compartir aquesta notícia?