La catifa del Servei de Català de Mollet: Juga amb el Paraulògic de Mollet.

CNL del Vallès Oriental

Difusió

 El Casal ha convidat les parelles lingüístiques i els alumnes de català a fer la catifa de Corpus del Servei de Català de Mollet

Voluntaris, aprenents, alumnes... han començat a posar material a la catifa de 5 metres de llargada per 2 metres d'amplada, que ha anat prenent forma: 500 clavells vermells, 30 kg de carbonat de calci, 20 kg de sal blava, 5 kg de sal vermella i molta il·lusió alhora d'emplenar el dibuix. El resultat? Juga al Paraulògic de Mollet.

Un cop feta la catifa, hem començat a Jugar al Paraulògic de Mollet amb les peces de rèplica que teníem a l'abast i hem començat a compartir les respostes de la gent. Gràcies per la predisposició de jugar i d'endevinar paraules.

Digitalment també s'hi ha pogut jugar. Per tant, totes aquelles persones que no heu pogut ser a Mollet, però que heu Jugat amb el Paraulògic digital de Mollet, gràcies per la vostra participació.

Nosaltres compartim, també, les respostes possibles i els quatre tutis que podíeu trobar.

A les 20 h, com sempre, s'han començat a desfer les catifes amb les colles del ball de gitanes de l'Esbart Dansaire de Mollet.

El nostre agraïment a El Casal, que any rere any convida les parelles lingüístiques i els alumnes dels cursos de català a fer la catifa de flors de Corpus del Servei de Català de Mollet i ajuda a fer conèixer aquesta tradició. GRÀCIES!

Us adjuntem un Recull de fotos de la diada.

Vols compartir aquesta notícia?