Visita a l'Oficina de Turisme de la Sénia

CNL de les Terres de l'Ebre

Activitats complementàries

L'alumnat del curs Inicial de català de la Sénia (Montsià) ha visitat l'Oficina de Turisme de la localitat dins les activitats de cohesió social i foment de la llengua catalana del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre.

La tècnica de l'Oficina, Anna Miguel, ha rebut l'alumnat per tal de fer-los una explicació de l'entorn natural, paisatgístic i cultural que hi ha a la Sénia, i ha posat en valor que és fonamental estimar i cuidar el lloc on vivim.

L'alumnat ha tingut l'oportunitat de visualitzar diferent material gràfic que anava acompanyat d'unes explicacions clares i senzilles; a més, han pogut preguntar l’organització d'activitats tant al pantà d'Ulldecona com a les rutes fins al Faig Pare o el Pi Gros, sense deixar de banda el Centre d'Aviació Històrica de la població, entre d'altres.

La visita ha conclòs amb un eufòric aplaudiment d'agraïment i unes bosses obsequi amb material divers per a cada persona assistent, cosa que ha sigut rebuda amb molt d'entusiasme.

L'objectiu de les sortides culturals és donar a conèixer diferents espais turístics i culturals de la ciutat i, a la vegada, reforçar continguts treballats a l'aula.

El curs de català de nivell Inicial de la Sénia, impartit pel Centre de Normalització Lingüística de les Terres e l'Ebre està patrocinat per la  Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania en col·laboració amb el CPNL,

Vols compartir aquesta notícia?