No em canviïs la llengua aplega un centenar de persones a La Casa Elizalde

CNL de Barcelona

Activitats complementàries

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Barcelona va organitzar una activitat ahir dimarts 29 de novembre amb la participació de No em canviïs la llengua

Gran expectació a l’activitat organitzada ahir dimarts 29 de novembre pel CNL de Barcelona amb la participació d’integrants de la campanya No em canviïs la llengua. Rosario Palomino, Toni Albà i Carme Sansa van oferir una xerrada a la Sala d’actes de La Casa Elizalde, que es va omplir de gom a gom. Els tres conferenciants van parlar sobretot de la importància que una persona catalanoparlant segueixi comunicant-se en llengua catalana amb les persones que han arribat en algun moment d’un altre país i que l’estan aprenent.

Entre les gairebé cent persones que conformaven el públic hi havia gent de 21 països diferents. Totes elles van coincidir en el fet que la llengua catalana és un nexe que les uneix.

A l’activitat també hi van participar quatre alumnes dels cursos de català: l’Anwar, d’Egipte; l’Ayalén, de l’Argentina; el David, del Perú, i el Daniel, de Veneçuela i els Estats Units. A més, també hi van intervenir Al Mansoor, del Pakistan, que regenta un establiment col·laborador de Voluntariat per la llengua; Sunia, exalumna dels cursos de català i personal administratiu del CNL de Barcelona, i Antoneta, exalumna i professora actualment del CNL de Barcelona.

Vols compartir aquesta notícia?