Un miler d'alumnes s'han inscrit als cursos de català per a adults del Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller al Baix Llobregat centre i nord

CNL Ca n'Ametller

Cursos de català

Un segon trimestre amb una oferta de més de 60 cursos

El Centre de Normalització Lingüística (CNL) Ca n'Ametller, un dels 22 centres del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), amb seu a Molins de Rei, dona servei a un miler d'alumnes de català per a adults, 800 dels quals assisteixen presencialment a les aules repartides entre les 12 poblacions del Baix Llobregat centre i nord més Castellbisbal (Vallès Occidental). La resta, segueixen el curs en línia.  

El CNL Ca n'Ametller ofereix cursos de diferents nivells (des de l'inicial fins al superior) i en diferents modalitats (presencial o en línia) per atendre la demanda formativa dels ciutadans del territori.

L'oferta diversa de cursos del CPNL permet desenvolupar les habilitats i estratègies necessàries per poder-se comunicar en català, tant en els usos orals més elementals com en els nivell de perfeccionament de la llengua oral i escrita, sempre amb l'objectiu de promoure i facilitar l'ús del català a tota la ciutadania i en tots els àmbits de la societat. 

El Consorci per a la Normalització Lingüística és un ens creat a partir de la voluntat comuna de la Generalitat i de nombrosos ajuntaments, consells comarcals i diputacions amb l'objectiu de facilitar el coneixement, l'ús i la divulgació de la llengua pròpia de Catalunya en tots els àmbits. 

El CNL Ca n'Ametller és present a Abrera, Castellbisbal, Cervelló, Corbera de Llobregat, Esparreguera, Martorell, Molins de Rei, Olesa de Montserrat, Pallejà, la Palma de Cervelló, Sant Andreu de la Barca, Sant Vicenç dels Horts i Vallirana.

Vols compartir aquesta notícia?