Grup de Dansa Tradicional Triballcoloma, nova entitat col·laboradora del VxL a Santa Coloma de Gramenet

CNL L'Heura

Voluntariat per la llengua

Triballcoloma s'incorpora a la xarxa d'entitats i establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua

La nova entitat col·laboradora del Voluntariat per la llengua, el Grup de Dansa Tradicional Triballcoloma, va néixer amb la vocació de compartir amb el ball, com un vehicle de comunicació i llenguatge comú, les danses d'arreu del món. Així promouen el coneixement de les danses de diferents països i pobles de manera lúdica i participativa.

Les entitats col·laboradores contribueixen al foment de l'ús de la llengua, de la cohesió social i del coneixement de la cultura i l'activitat social de Catalunya amb la seva implicació en el programa. Faciliten que els aprenents del programa siguin atesos i s'expressin en català, encara que el parlin amb dificultat. Així mateix, enriqueixen les trobades de les parelles lingüístiques oferint-los activitats o organitzant-ne en col·laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística.

A més d'entitats, també comptem amb la participació d'establiments col·laboradors en el programa Voluntariat per la Llengua. Clicant l'enllaç següent podreu veure'n el llistat. 

Vols compartir aquesta notícia?