Lliurament de premis de la VII gimcana lingüística de Castellar del Vallès

CNL de Sabadell

Activitats complementàries

La Gimcana de Sant Jordi és una iniciativa del SLC de Castellar, l'Ajuntament i l'associació de comerciants Comerç Castellar

El passat 10 de maig el Mirador de Castellar del Vallès va acollir l'acte d'entrega dels premis a les tres persones guanyadores de la VII Gimcana lingüística "A l'abril, cada paraula val per mil" organitzada amb motiu de Sant Jordi. Les afortunades van ser Núria Sors, Mayka Cano i Ester Novella. Van fer el lliurament dels vals Rubén Peñalver, regidor de Promoció econòmica i Ocupació; Marc Górriz, president de Comerç Castellar, i Joan Puig, del Servei Local de Català.

En aquesta setena edició, que va anar de l'1 al 30 d'abril, el repte lingüístic consistia a esbrinar el significat de les frases fetes que es podien trobar en els cartells dels establiments que han participat en la campanya. Els premis eren tres vals de compra valorats en 50 € bescanviables als establiments col·laboradors.

Les butlletes per participar-hi es podien dipositar a qualsevol dels 28 establiments col·laboradors en la campanya. El 7 de maig es va fer un sorteig entre les 728 butlletes participants per triar-ne tres de guanyadores.

Aquest projecte, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, té com a objectiu dinamitzar els establiments de proximitat de Castellar del Vallès a través de la llengua, d'una manera divertida, senzilla i lúdica.

Vols compartir aquesta notícia?