Lliurament del XXXIV Premi Literari de les Garrigues

CNL de Lleida

Activitats complementàries

Un total de 212 alumnes participen al concurs de narracions curtes de la comarca

El SCC de les Garrigues ha col·laborat, com cada any, al Premi Literari de les Garrigues com a membre del jurat. És un concurs de narracions que organitza el Consell Comarcal de les Garrigues per promoure la lectura i l'escriptura entre la infància i l'adolescència.

El certamen està adreçat als alumnes dels centres educatius de la comarca i consta de cinc categories: la primera, per als alumnes de 3r i 4t de primària; la segona, per als alumnes de 5è i 6è de primària; la tercera, per als alumnes de 1r i 2n d'ESO; la quarta, per als alumnes de 3r i 4t d'ESO, i la cinquena, per als alumnes de batxillerat. En aquesta 34a edició hi han participat 15 escoles i 3 instituts, i s'han presentat al concurs un total de 212 narracions.

L'acte de lliurament de premis se celebra cada any en una població diferent de la comarca. Enguany es va fer al castell de l'Espluga Calba el passat diumenge 19 de maig. En acabar l'entrega dels guardons, l'Ajuntament va convidar els assistents a un aperitiu per cloure la festa.

Vols compartir aquesta notícia?