El Servei Local de Català de Martorell present a la 3a Jornada de Plans Educatius d'Entorn del Baix Llobregat

CNL Ca n'Ametller

CPNL

La jornada ha tingut com a lema "Tornem l'alumnat al centre"

El Servei Local de Català de Martorell, del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), ha estat present a la 3a Jornada del Pla Educatiu d'Entorn del Baix Llobregat.

L'Auditori Joan Cererols del Centre Cultural ha acollit el 22 de maig al matí un centenar de persones per reflexionar sobre l'èxit educatiu a través de la cohesió social i la igualtat d'oportunitats: professorat i directors d'escoles i instituts, coordinadors pedagògics, personal d'atenció educativa, tècnics d'integració social, educadors socials i tècnics municipals de tot el Baix Llobregat.

El CPNL, com a generador de cohesió social a través de l'ensenyament del català, hi ha estat present, ja que impulsa la col·laboració amb agents que actuen amb la població immigrada. Una de les activitats incloses en aquest a línia de treball és la participació en Plans educatius d'entorn (PEE), actuació que fa unir sinergies entre els agents municipals i supramunicipals que treballen en aquest mateix àmbit.

Una de les experiències d'èxit que desplega el PEE de Martorell és el Projecte Martorell Educa 360. Es tracta d'un programa d'activitats extraescolars públiques, gratuïtes i universals els monitors de les quals reben assessorament lingüístic del Servei Local de Català de Martorell.

Vols compartir aquesta notícia?