Sessió de recursos lingüístics a la xarxa en un curs de Perifferics de Mollet del Vallès

CNL del Vallès Oriental

Servei d'Assessorament Lingüístic

La importància de la qualitat lingüística dels textos que generem

L'objectiu de la sessió ha estat donar a conèixer, a partir del treball en casos pràctics, una mostra representativa de les eines i recursos disponibles actualment a la xarxa (diccionaris, verificadors, models de documents, etc.) que faciliten la resolució de dubtes i, per tant, permeten incorporar l'ús del català o millorar la qualitat lingüística en les comunicacions escrites i orals de les organitzacions. Així mateix, ha servit per fer conscients les persones que redacten textos de la importància de la qualitat lingüística, també en relació amb la imatge que transmet l'organització.

La sessió s’ha impartit a Perifferics amb els alumnes que es preparen per obtenir el certificat de professionalitat d’auxiliar administratiu.

La durada de les sessió ha estat de dues hores (una hora per a la presentació de recursos i una hora per fer les propostes pràctiques).

Perifferics és una empresa adherida al Voluntariat per la llengua i a través de les seves activitats pretén fomentar l’ús social de la llengua.

Vols compartir aquesta notícia?