Commemoració a Gavà del Dia Internacional del Joc amb tres tallers de jocs de taula

CNL Eramprunyà

Voluntariat per la llengua, Oci en català

Amb la participació d'alumnat i parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua del Servei Local de Català d'aquest municipi

El 28 de maig se celebra el Dia Internacional del Joc. Per commemorar-lo, el Servei Local de Català de Gavà ha organitzat tres tallers de jocs de taula, adreçats a voluntaris i aprenents del Voluntariat per la llengua i als alumnes dels cursos Elemental 1 i Bàsic 2 de català.
Els assistents van rebre informació de jocs i joguines en català, i també enllaços i material de jocs per descarregar als dispositius mòbils. A continuació, van gaudir de diversos jocs de taula, com ara Viatge per Catalunya, Qui és qui, 1.000 noms i Viure a Catalunya. Fes memòria!
Els tallers es van fer a les aules del Servei Local de Català de Gavà, al Casal d'Entitats Sant Jordi, on voluntariat i alumnat van gaudir d'aquesta activitat lúdica.
...................................................................................................................................
El Dia del Joc és una iniciativa que va néixer l'any 1998 de la mà de l'Associació Internacional de Ludoteques, ITLA (International Toy Library Association). Des de llavors, cada any s'organitzen activitats lúdiques arreu del món per celebrar aquesta diada.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?