El CNL de Lleida clou el curs amb música en català

CNL de Lleida

Cursos de català, Oci en català

L'activitat s'emmarca dins la campanya "Provem-ho en català. Molt per parlar, molt per viure"

Més d'un centenar de persones van assistir a la cloenda del curs 2023-2024 que el Centre de Normalització Lingüística de Lleida va celebrar al Cafè del Teatre. Les intervencions de la presidenta del Consell de Centre, la Sra. Pilar Bosch, i de la directora del CNL, la Sra. Balbina Escolà, van encetar un vespre ple de música.

Després d'un breu repàs en clau d'humor a 10 de les principals raons per parlar català, en què s'animava tots els assistents a utilitzar-lo aquest estiu, va arribar el plat estrella de la nit: el karaoke. Set grups d'alumnes de tots els nivells, acompanyats per algun tècnic de normalització lingüística, van sortir a l'escenari a cantar "Començar", la cançó de la campanya. L'entrega de premis va posar fi a una nit plena d'emocions.

L'acte d'enguany s'emmarca dins de la campanya "Provem-ho en català. Molt per parlar, molt per viure", que proposa petites rutines per utilitzar el català en tots els àmbits: a l'escola, al cinema, a les xarxes socials, als negocis, al comerç, a la música... D'aquesta manera, es pretén augmentar-ne l'ús entre tota la ciutadania.

Vols compartir aquesta notícia?