Sessió de sensibilització lingüística al Consell Comarcal de les Garrigues

CNL de Lleida

Ús professional

El personal de l'ens comarcal rep formació sobre la importància de mantenir el català en l'atenció al públic

Aquesta setmana els treballadors de diverses àrees del Consell Comarcal de les Garrigues han participat en una sessió de sensibilització lingüística impartida pel Servei Comarcal de Català de les Garrigues, que pertany al Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). La formació estava adreçada al personal de l'Administració local i especialment al personal que fa atenció al públic, tant telefònica com presencial, però també era recomanable per a tothom que en algun moment o altre té contacte directe amb la ciutadania.

L'objectiu d'aquesta sessió ha estat reflexionar sobre les actituds lingüístiques relacionades amb l'ús del català per tal d'aconseguir millorar l'atenció als ciutadans. S'hi han ofert eines i recursos per a una bona atenció a l'usuari, per entendre per què és important respectar la tria de llengua i per què cal usar en primera instància el català com a mostra de disponibilitat lingüística.

Un total d'11 persones han assistit a la sessió. A més, cal remarcar que ja és la tercera edició d'aquesta activitat de sensibilització que es duu a terme per al personal del Consell Comarcal de les Garrigues, després de les dues sessions que s'hi van oferir el juliol del 2022.

Vols compartir aquesta notícia?