Sessió de presentació del Voluntariat per la llengua al centre de Sant Pere 1892

CNL de Barcelona

Voluntariat per la llengua, Voluntariat per la llengua

Una nova entitat col·laboradora del VxL

Aquest dimecres 5 de juny, en el marc de la Setmana de l'Associacionisme, es va fer una sessió de presentació del programa Voluntariat per la llengua (VxL) al Centre Sant Pere 1892 adreçada a voluntaris, aprenents i persones vinculades a l'entitat.

La sessió, conduïda per Anna Valls de l'equip de VxL de Barcelona, va tenir el doble objectiu de presentar el programa i de donar a conèixer l'entitat col·laboradora Centre Sant Pere 1892.

La presidenta de l'entitat Mireia Siles va presentar el conglomerat d'activitats que ofereix el Centre de Sant Pere 1892: esbart dansaire, sardanes, coral, teatre, entre moltes altres.

Els assistents, a banda d'informar-se, també van poder fer un tast del voluntariat amb una primera pràctica que va servir per trencar el gel i prendre consciència del repte i les oportunitats que els ofereix el programa.

La presentació, organitzada per la delegació de Ciutat Vella i l'equip del VxL de Barcelona, tenia també la voluntat de donar a conèixer un dels futurs punts de trobada a la ciutat per a les parelles lingüístiques del programa.

Enllaços relacionats

Vols compartir aquesta notícia?