El grup-tertúlia de català de Vilassar de Mar torna a la ràdio local

CNL del Maresme

Difusió

És el segon cop, durant aquest curs, que va a Vilassar Ràdio

El dimecres 29 de maig, una de les voluntàries del grup-tertúlia, l'Elisabet Albajes, i dues aprenentes, la Lorna i la Birgit, es van desplaçar al mitjà de comunicació municipal per participar en el programa Parlant de tot (podeu escoltar la seva intervenció a: https://alacarta.vilassarradio.cat/programs/parlant-de-tot/vilassarradio_podcast_3982).

Van parlar de l'activitat que duen a terme: trobar-se una vegada a la setmana per conversar en català en un ambient distès en què tots els aprenents tenen un nivell similar -perquè no són catalanoparlants d'origen- amb l'objectiu de perdre la vergonya i sentir-se més segurs a l'hora de fer-lo servir. Val a dir que al grup-tertúlia hi ha persones d'arreu d'Espanya, també d'Alemanya, Romania, l'Argentina, Colòmbia o les Filipines, entre altres indrets del món.

A banda d'enraonar del que fan normalment, les dues aprenentes van explicar el temps que fa que són a Catalunya, la vinculació que hi tenen, com han viscut el procés d'aprenentatge de la llengua i les seves experiències de vida.

Cal esmentar que el grup-tertúlia està vinculat a l'Oficina de Català de Vilassar de Mar del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) a través del programa Voluntariat per la llengua. Qui en vulgui formar part només cal que es presenti un dilluns a les 10 o a les 19 hores a l'Espai Galbany i que ho comuniqui.

Vols compartir aquesta notícia?